[bvi]
  • Українська
  • English

Засідання розширеної апаратної наради та колегії райдержадміінстрації

27.02.2019 в 14:25

27 лютого 2019 року в залі засідань Покровської райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Анатолія Шишка відбулось засідання розширеної апаратної наради та колегії райдержадміністрації, в роботі якої прийняли участь сільські та селищні голови Покровського району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та представники інших установ і організацій району.

На початку засідання Анатолій Васильович привітав з Днем народження квітами Тетяну Скорик голову Покровського районного комітету профспілки працівників агропромислового комплексу.

На розширеній апаратній нараді заслухали питання про реформування системи надання медичних послуг, про план технічного обслуговування електричних мереж Покровського району та про наповнення офіційного веб-сайту Покровської райдержадміністрації.

В ході колегії райдержадміністрації присутні заслухали інформацію про виконання бюджету району за 2018 рік, про  виконання Програми економічного і соціального розвитку Покровського району за 2018 рік та основні напрямки розвитку на 2019 і 2020 роки та про підсумки роботи щодо наповнення бюджету Пенсійного фонду України по Покровському району у 2018 році.

 

print