[bvi]
  • Українська
  • English

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ІНВЕНТАРІЗАЦІЇ ЛІСОВИХ РЕСУРСІВ ТА ОБ’ЄКТІВ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАСНОСТІ НА ТЕРИТОРІЇ ПОКРОВСЬКОГО РАЙОНУ

04.11.2021 в 4:00
Сьогодні, в залі засідань Покровської РДА під головування першого заступника Сергія Новікова відбулося засідання комісії з інвентарізації лісових ресурсів та об’єктів державної власності на території Покровського району.
Учасники засідання та члени комісії розглянули такі питання:
√ Про проведення інвентаризації об’єктів державної власності, які перебувають в управлінні райдержадміністрації. Доповів ФОМЕНКО Олександр – начальник управління з питань розвитку територій та інфраструктури райдержадміністрації.
√ Про проведення територіальними громадами району інвентаризації водних об’єктів та об’єктів комунальної власності на відповідній території. Доповів ФОМЕНКО Олександр – начальник управління з питань розвитку територій та інфраструктури райдержадміністрації.
√ Про проведення на території району інвентаризації лісових ресурсів. Доповіла АРЖАВІТІНА Неля – головний спеціаліст відділу з питань земельних відносин та агропромислового розвитку управління з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування райдержадміністрації. Співдоповідач: КОРСОВЕЦЬКА Олена – інженер лісового господарства ДП «Покровське лісове господарство».
√ Про проведення територіальними громадами району інвентаризації земель. Доповіла АРЖАВІТІНА Неля – головний спеціаліст відділу з питань земельних відносин та агропромислового розвитку управління з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування райдержадміністрації.
Саме громади в першу чергу мають бути зацікавлені у тому, щоб якнайшвидше провести інвентаризацію наявних на території водних і лісових ресурсів , адже це дозволить збільшити надходження до їх бюджетів та максимально раціонально та якісно використовувати природні ресурси надалі. Про це зазначив перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Новіков під час сьогоднішнього засідання комісії.
Голова комісії зауважив, що голови громад мають скласти чітке уявлення про площу ділянок лісів на своїй території та про те, хто є їх користувачами, закликав очільників громад активніше долучатися до проведення інвентаризації земельних ділянок та об’єктів комунальної власності.
За результатами засідання Сергій Новіков наголосив на необхідності обов’язкового включення в дану роботу представників усіх громад, аби до кінця року зробити точну звірку та визначити форму власності.
print