[bvi]
  • Українська
  • English

За тиждень фахівцям ДТЕК вдалося відновити світло для понад 88 тисяч родин на Донеччині

18.07.2022 в 17:09

З 11 по 17 червня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри постійні бойові дії в регіоні змогли з дозволу військових дістатися ряду пошкоджень та відремонтувати їх. Це дало можливість повернути електропостачання у домівки понад 88 тисяч родин у 120 населених пунктах Донецької області. Енергетики розпочинають ремонти пошкоджень після обстрілів щойно це стає можливим.
За тиждень фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково повернути електропостачання у 120 населених пунктів. Знову зі світлом 88 642 родини на Донеччині.
У тому числі за вихідні енергетики відновили електроживлення жителів 36 населених пунктів, знеструмлених через обстріли, у Покровському, Краматорському та Бахмутському районах. 20 983 родин знову отримують електроживлення.
В Донецькій області продовжуються активні бойові дії, тривають масовані артилерійські обстріли, ракетні та авіаудари. Енергетики знову і знову ремонтують мережі, де це є можливим, однак пошкодження енергоінфраструктури від боєзіткнень стають усе масштабнішими та викликають зупинку енергопідприємств. Ми просимо наших клієнтів поставитися до ситуації з розумінням.
Поки що без світла – 326 населених пунктів Донецької області. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. Енергетики чекають на дозвіл від Збройних сил України, щоб розпочати ремонти.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 142 добу та відновлюють обладнання та лінії знову й знову, щойно це стає можливим.
Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.
Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print