[bvi]
  • Українська
  • English

За добу ДТЕК повернув світло майже 19 тисячам родин у 10 населених пунктах Донецької області

06.07.2022 в 20:24

Протягом доби фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повернули світло в домівки майже 19 тисяч домогосподарств на Донеччині. Енергетики змогли полагодити мережі, пошкоджені через бойові дії та повністю чи частково відновити електропостачання 10 населених пунктів. Спеціалісти енергокомпанії продовжують відновлення щойно це стає можливим.
За 5 липня аварійно-ремонтним бригадам ДТЕК Донецькі електромережі вчергове вдалося полагодити ряд пошкоджень мереж, спричинених обстрілами, та відновити електроживлення для жителів 10 населених пунктів Донецької області. Знову отримують електропостачання 18 942 родини у Краматорському, Покровському та Бахмутському районах.
Левова частка відновлень – на важких напрямках, де тривалі обстріли постійно руйнують мережі. Зокрема, у Торецькій громаді знову зі світлом – 6,7 тисяч родин, у Мар’їнській – 5,4 тисячі, а в Краматорській – 4,1 тисяч родин.
Активні бойові дії в регіоні не стихають. Масовані обстріли стають причиною усе масштабніших пошкоджень електромереж та обладнання, зупинки електропідприємств. Тож ми просимо наших клієнтів з розумінням ставитися до ситуації.
Поки що без електроживлення – 320 населених пункти Донецької області. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. Енергетики чекають на дозвіл від Збройних сил України, щоб розпочати ремонти.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 132 добу та відновлюють обладнання та лінії знову й знову, щойно це стає можливим.
Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.
Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print