[bvi]
  • Українська
  • English

Виїзний захід Покровського МЦЗ до міста Родинське

03.10.2023 в 15:04

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

03 жовтня 2023 фахівці Покровського міського центру зайнятості Донецької області провели виїзний захід до міста Родинське Покровської об’єднаної територіальної громади. Захід організований в рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен!», метою якої є допомога внутрішньо переміщеним особам працевлаштуватися та інтегруватися в громади.

Кожен бажаючий отримав інформацію щодо стану ринку праці, актуальні вакансії та можливість самостійно підібрати пропозицію підходящої роботи на Єдиному порталі вакансій.

Відвідувачів цікавили питання щодо можливості та способів реєстрації в службі зайнятості під час воєнного стану, отримання допомоги по безробіттю, проходження професійної підготовки та отримання ваучеру на навчання. Фахівчиня центру зайнятості розповіла про суспільно корисні роботи, які проводяться на території громади.

Зупинились і на активних програмах сприяння зайнятості та підтримки роботодавців, які можуть допомогти у працевлаштуванні саме осіб із категорії ВПО та інших категорій.

Всім відвідувачам запропоновано, у разі виникнення питань, звертатись за телефоном Гарячої лінії Покровського міського центру зайнятості Донецької області +38 099 381 15 83.

print