[bvi]
  • Українська
  • English

Вітаємо, друзі! З радістю повідомляємо Вам, що Всеукраїнському вишколу «Джура-Прикордонник» бути!!!!!

01.07.2021 в 15:45

Міністерством молоді та спорту України спільно з Управлінням молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації та Державною прикордонною службою України заплановано проведення Всеукраїнського вишколу «Джура-Прикордонник» у м. Великі Мости Червоноградського району Львівської області на території Кінологічного навчального центру Державної прикордонної служби України.

Терміни проведення: 12-17 вересня 2021 року.  Наголошуємо, що заїзд команд/роїв від прикордонних районів, об’єднаних територіальних громад відповідно до програми відбудеться 13 вересня 2021 року, 12 вересня заїжджають лише представники старшини та інструктори, за попереднім узгодженням з організаторами заходу.

Термін подачі заявок продовжено до 10 липня 2021 року.

Нагадуємо, що:

вік учасників складає від 14 до 17 років.

склад рою (команди) – 10 осіб: 8 учнів (з них не менше трьох дівчат) та 2 керівники.

Письмове підтвердження про участь у Вишколі надсилається на електронну адресу відділу національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту npvmms@gmail.com (в темі листа просимо вказувати помітку «Джура-Прикордонник-2021» зголошення) згідно встановленої форми за посиланням нижче.

Нагадуємо про вимоги для участі в Джура-Прикордонник:

https://docs.google.com/…/1pTnPs7ykh1zPT2O2kMOvxcF…/edit

Просимо долучитись до події заходу на офіційній сторінці відділу національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту, щоб отримувати найсвіжішу інформацію про перебіг вишколу:

https://www.facebook.com/events/527579021767393?ref=newsfeed.

УВАГА!!! Лист-підтвердження про відібраних учасників та деталізована програма Вишколу буде надіслано додатково.

Не забудьте також вподобати сторінку Відділу національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту у Facebook, адже саме там багато цікавої, корисної та нової інформації, що стосується сфери національно-патріотичного виховання 😉

За  додатковими запитаннями звертайтесь до відділу національно-патріотичного виховання за тел.: (044) 246 62 35, або пишіть на електронну адресу: npvmms@gmail.com.

 

print