[bvi]
  • Українська
  • English

Відкриття молодіжного центру в селі Миколаївка Миколаївської сільської ради

26.06.2020 в 14:18

26 червня 2020 року в с. Миколаївка Миколаївської сільської ради Покровського району відбулось урочисте відкриття молодіжного центру «МІСТ-ОК». До молодіжного центру завітали заступниця голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, голова Покровської райдержадміністрації Андрій Бондаренко, голова  Покровської районної ради Михайло Костюк.

В ході заходу заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна та голова Покровської райдержадміністрації Андрій Бондаренко відзначили Почесними грамотами за сумлінну працю та значний вклад у розвиток Покровського району молодих вчителів, механізаторів, робітників культури та волонтерів.

На створення цього молодіжного центру виділено 4 млн. 700 тис. грн з районного бюджету, та – 1 млн 836 тис грн. з обласного бюджету.

Як зазначила Юлія Костюніна, такі подарунки для молоді сіл і районів Донецької області мають дуже велике значення. Молоді люди мають знати, що влада області та органи місцевого самоврядування на місцях знають та вирішують проблемні питання молоді.

Сільська молодь із радістю представила свій молодіжний центр. Тут є і дитяча ігрова, і конференц-зона, і фан-зона «Авангард» для футбольних вболівальників, і невеличкий кафетерій. Родзинкою центру є чудова спортивна зона, оснащена тренажерами та найголовніше те, що «МІСТ-ОК» – перший молодіжний центр в області, оснащений скеледромом!

 

 

 

print