[bvi]
  • Українська
  • English

VI молодіжний форум «Змінимо країну разом. Нова формація»

02.08.2021 в 10:41

До Дня молоді та 30-річчя Незалежності України Маріупольською районною державною адміністрацією та Маріупольською районною радою 30-31 липня відбувся VI молодіжний форум «Змінимо країну разом. Нова формація» на території села Юр`ївка Маріупольського району.

У форумі від Покровської райдержадміністрації прийняла участь Світлана Макарова – заступник начальника управління-начальник відділу з питань соціальної сфери управління з питань взаємодії з органами місцевого самоврядування райдержадміністрації, а також команди Авдіївської та Курахівської міських територіальних громад Покровського району.

Програма проведення Форуму була дуже насиченою та різноманітною,почалась з  вітання голови Маріупольської РДА, голови Маріупольської РР, голови ГО «Азовський патріот», було надано слово запрошеним гостям заходу, пройшов квест «Молодь-наше майбутнє», кулінарний батл страв в етно стилі, музичний батл «Молодь! Літо! Креатив!», презентація еко-проєктів «Збереження та розвиток заповідних зон», екологічна акція «Чисте узберіжжя», конкурс пісочних скульптур «Моя Країна».



print