[bvi]
  • Українська
  • English

Участь в святкових заходах до Дня Незалежності України в Гродівській громаді

25.08.2023 в 9:52

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

24 серпня 2023 року Україна відзначає 32-й рік незалежності в умовах повномасштабної війни. За час війни весь світ побачив хоробрість і самовідданість нашого народу, а ми ще більше пишаємося тим, що ми – українці.
День Незалежності України віддзеркалює одвічне прагнення українського народу до єдності та суверенності.
Сьогодні в Гродівській громаді відбулися святкові заходи до Дня Незалежності України в якому взяв участь в.о. голови Покровської районної ради Юрій Середа, який привітав мешканців з державним святом та вручив Почесні грамоти і Подяки від Покровської районної військової адміністрації та Покровської районної ради. Начальник Гродівської селищної військової адміністрації Володимир РУДЕНКО привітав та вручив подяки військовим, працівникам бюджетної сфери, аграріям, підприємцям, які приймають активну участь в розвитку громади та показали високий професіоналізм в роботі. Народні колективи Новоекономічного ЦКіД “Лірика” та “Калинонька” подарували святковий настрій всім присутнім.
З Днем Незалежності всіх нас! Віримо в нашу перемогу, в наших воїнів, в силу нашого духу! Нехай наша батьківщина цвіте і розвивається. Ми українці – і пишаємося цим!

print