[bvi]
  • Українська
  • English

Участь в обласному онлайн- семінарі

22.09.2023 в 9:30

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

21 вересня керівник апарату Покровської райдержадміністрації, районної військової адміністрації Світлана Рогоза разом з керівниками структурних підрозділів взяли участь в обласному онлайн- семінарі з актуальних питань діяльності державних органів в умовах воєнного стану. На заході обговорили питання завершення діловодного року, складання номенклатури справ та формування справ, висвітлювались основні положення Закону України «Про критичну інфраструктуру», питання забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, державно-церковні відносини, законодавчі зміни у галузі кібербезпеки та вступ до основ кібергігієни.

Семінар організовано та проведено управлінням із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування облдержадміністрації спільно з Державним архівом Донецької області, юридичним управлінням, управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання, управлінням культури і туризму, управлінням з питань інформатизації та цифровізації, відділом інформаційно – комп’ютерного забезпечення облдержадміністрації. Всього у заході прийняли участь понад 100 фахівців різних напрямів.

Під час семінару учасники отримали нові навички, знання та взяли активну участь в обговоренні доповідей та презентацій і висловили свої побажання щодо тематики подальших зустрічей. За результатами семінару учасникам направлені інформаційні матеріали для подальшого використання в роботі.

За інформацією управління із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування облдержадміністрації.

print