[bvi]
  • Українська
  • English

СПІВПРАЦЯ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ, ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА З КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

01.04.2023 в 15:51

Керівництво Покровської РДА, районної  військової  адміністрації на  чолі з головою Володимиром  ЗАМОТАЄВИМ  зустріли делегацію з Олександрійської райдержадміністрації Кіровоградської  області, на  чолі  з  головою Ольгою КОРІНЕНКО,  які  доставили  до Новогродівської громади   гуманітарний вантаж у вигляді харчових продуктів. Під  час  робочої  зустрічі  були  обговорені  питання  подальшої  співпраці, наданню  гуманітарної  допомоги  мешканцям  Покровського  району, забезпечення   місць для  проживання  вимушених  переселенців  з  Донбасу, у  зв’язку  з  небезпекою, особливо  в  прифронтових населених  пунктах.

Гуманітарний  вантаж  доставили до Новогродівки.

Делегації від обох районів разом  з  Новогородівським міським головою   Олександром ШЕВЧЕНКО зустрілись для обговорення нагальних потреб, обміну досвідом та подальшої співпраці. Разом оглянули опорний заклад освіти, який наразі виконує функцію гуманітарного штабу в громаді, поділились враженнями, щодо завершеного проєкту Великого будівництва та його важливій функціональності в цей час.

Щиро вдячні за допомогу Олександрійській районній державній адміністрацвї за підтримку та дружні відносини між адміністративними одиницями нашої незламної країни надважливе, особливо в цей складний для всіх нас час. 

В єдності наша сила! Тільки разом до ПЕРЕМОГИ!

print