[bvi]
  • Українська
  • English

Сьогодні, 16 липня, відбулася чергова восьма сесія Покровської районної ради VIII скликання. На початку засідання голова Покровської райдержадміністрації Андрій Бондаренко та голова районної ради Юрій Ключка привітали бухгалтерів з професійним святом.

16.07.2021 в 14:59

“Нема на світі точнішої професії, ніж бухгалтер! Ті люди, котрі працюють в цій галузі – можуть працювати з цифрами, вміло складають дебет з кредитом, виводячи правильний залишок. Мені дуже пощастило, що я працюю з професійними бухгалтерами. Бажаю вам від усього сердця натхнення, радості, сімейного затишку, фінансової стабільності у родині, – висловив свої побажання голова Покровської райдержадміністрації Андрій Бондаренко. – Хочу також подякувати депутатам, що ми маємо таку можливість не тільки привітати словами, але і фінансово підтримати професіоналів своєї справи”.

“Не одне підприємство не може існувати без Вашої роботи. Хочу Вам побажати сил, натхнення в нелегкій праці, бажаю більших фінансових ресурсів та взаєморозуміння з Вашими керівниками. Ви спілкуєтесь з усіма працівникамами кожного підприємства. Від вас залежить і заробітня плата, і спокійний сон керівництва. Бажаю Вам, щоб цифри завжди складалися саме так, як Вам того хочеться, а люди навколо розуміли важливість Вашої роботи і до Вас ставилися з повагою. Успіхів Вам, удачі, чудового настрою і справжнього щастя. Зі святом!”, – привітав бухгалтерів голова Покровської районної ради Юрій Ключка.

Так, за багаторічну працю та сумлінне виконання обов’язків бухгалтерів деяких підприємств Покровського району нагородили почесними грамотами та одноразовою грошовою винагородою з нагоди професійного свята Дня бухгалтера та аудитора.

print