[bvi]
  • Українська
  • English

Штабне тренування

29.08.2022 в 23:50

Сьогодні під головуванням заступника голови облдержадміністрації Вадима Філашкіна відбулось штабне тренування «Дії органів управління територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Донецької області та її ланок в умовах підвищення загроз та ризиків виникнення надзвичайних ситуацій, що характерні для осінньо-зимового періоду».

Участь у засіданні взяли голова райдержадміністрації, начальник Краматорської районної військової адміністрації Андрій Панков, керівники структурних підрозділів Краматорської райдержадміністрації, а також начальники міських військових адміністрацій Краматорська і Слов’янська, міський голова Покровська. Від облдержадміністрації до штабних тренувань були залучені керівники обласних спеціалізованих служб цивільного захисту та окремих структурних підрозділів.

Мета цього штабного засідання, яке проходило у режимі відеоконференції – перевірка готовності до реагування на можливі надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду з боку обласних спеціалізованих служб цивільного захисту і відповідних структур в районах та у містах області.

Участь у цій нараді дала можливість всім присутнім обговорити важливі питання, обмінятися думками, визначити шляхи вирішення проблем, які стоять на порядку денному в цей складний час.

 

print