[bvi]
  • Українська
  • English

Привітання голови Покровської райдержадміністрації з днем працівників сільського господарства

20.11.2022 в 7:00

Шановні працівники сільського господарства Покровського району!
Щиро вітаю Вас з професійним святом!
Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну, тим, для кого важка селянська праця була і залишається сенсом життя, хто попри всі негаразди чесно і сумлінно робить свою справу.
Ми знаємо, що поки військові боронять нашу землю від ворога, сільськогосподарські підприємства на полях Покровського району тримають свою оборону, продовжуючи боротьбу на аграрному фронті. Бо роблять усе можливе, аби українці були з хлібом.
Жнива в цьому році були складні, так як деякі поля опинились в зоні бойових дій, а деякі попали під обстріли і була небезпека в касетних вибухівках, які непомітні в колосистому полі, тим самим комбайнери і працівники ланів підвергались небезпеці при зборі врожаю, але уже зібрано врожай. Але, не дивлячись на труднощі та виклики сьогодення , наші аграрії виконали свою благородну місію-виростили та зібрали урожай.
Аграріями району намолочено понад 185 тис. тон зерна із середньою урожайністю озимих: пшениці- 30 ц/га.; ячміня -29 ц/га.; жита – 25 ц/га, ярих: пшениці – 37 ц/га.; ячміня – 28 ц/га.
Збір соняшника на території району пройшов з ускладненнями через погодні умови. На сьогоднішній день скошено соняшника 20 тис.га., намолочено 36 тис.тонн з середньою урожайністю 17,9 ц/га.
Я дякую усім за самовіддану працю та віру у спільний успіх, віру в нашу Перемогу! Ваша праця свята і благородна, вона безперервна, як саме життя. Щиро вдячний Вам за любов до землі, терпіння і витримку. Бажаю міцного здоров’я, щастя, добра та наснаги. Хай Ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху!

Голова Покровської райдержадміністрації,
начальник районної військової адміністрації                                                                               Володимир ЗАМОТАЄВ

print