[bvi]
  • Українська
  • English

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ПОКРОВСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, НАЧАЛЬНИКА РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ АНДРІЯ БОНДАРЕНКА З ДНЕМ ДНЕМ ШАХТАРЯ ТА ДНЕМ ШАХТАРСЬКИХ МІСТ!

28.08.2022 в 8:00

Шановні мешканці Покровського району!
Щиро вітаю працівників вугільної промисловості та їх родини з Днем шахтаря та Днем шахтарських міст!

Для наших мешканців, як і для більшості жителів Донеччини ці свята – невіддільні одне від одного.
У нинішній, вкрай важкий період, під час ведення воєнних дій в Україні, наші шахтарі демонструють наполегливість і самовідданість своїй професії, спрямовуючи всі зусилля на забезпечення, в неймовірно тяжких умовах видобутку, вкрай необхідного нашій державі вугілля.
Багато шахтарів, нині перебуваючи в лавах Збройних Сил України та в підрозділах територіальної оборони, з високою гідністю виконують свій громадянський обов’язок, захищаючи рідну Батьківщину. Своєю героїчною працею та самовідданим служінням ви доводите що наші люди не переможні та не скорені.
Висловлюю слова подяки за вашу героїчну та самовіддану роботу. Бажаю, щоб стійкість і сила ніколи вас не покидали, щоб ваші міцні руки не знали втоми, щоб кількість спусків дорівнювала кількості підйомів. Міцного здоров’я, шахтарської удачі, мирного неба! Нехай Господь благословляє вашу працю та оберігає вас!
Перемога неодмінно буде за нами! Працюймо і наближаймо її кожен на своєму місці!
Слава шахтарській праці! Слава нашим захисникам! Слава Україні!

З повагою голова Покровської РДА,
начальник районної військової адміністрації Андрій БОНДАРЕНКО

print