[bvi]
  • Українська
  • English

Проведено апаратну нараду

20.12.2019 в 14:21

20 грудня 2019 року в залі засідань Покровської райдержадміністрації під головуванням в.о. голови райдержадміністрації Тетяни Радченко відбулась апаратна нарада.

На початку засідання за  активну участь в  громадському житті району, вагомий особистий  внесок  в розвиток фізичної культури  та спорту Покровського району та особисті високі досягнення в спорті на змаганнях обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів 3 кращих спортсменів та 7 кращих тренерів Покровського району відзначили грошовими винагородами та квітами.

Також, за високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня енергетика Почесними грамотами Покровської районної ради,  одноразовими грошовими винагородами та квітами нагороджено 3 працівників АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» Селидівського району електричних мереж.

 В ході апаратної наради  присутні розглянули питання про проведення засідань комісії з питань захисту прав дитини за 2019 рік та про роботу КЗК «Покровський районний культурно-дозвіллєвий центр» за 2019 рік.

print