[bvi]
  • Українська
  • English

Позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

01.07.2022 в 17:48

01 липня 2022 року голова Покровської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій БОНДАРЕНКО провів позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в якому прийняли участь керівники територіальних громад і військових адміністрацій, закладів охорони здоров’я, Держпродспоживслужби та Покровського РУП ГУ НП в Донецькій області. На виконання Протоколу позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічнох безпеки та надзвичайних ситуацій N7 від 01.07.2022 розглянуті наступні питання :

1) Про готовність органів місцевого самоврядування Покровського району забезпечити санітарне та епідемічне благополуччя населення Покровського району Донецької області в літній період.

2) Про заходи щодо стабілізації епідемічної ситуації з керованих інфекцій в Україні, зокрема в Покровському районі Донецької області , про що доповіли представники Покровської районної, Мар’їнської, Добропільської та Селидівської філій Державної установи “Донецький обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України”.

3) Про стан безпеки на автодорогах Покровського району та заходи щодо його покращення. По даним питанням винесено рішення для подальшого виконання.

print