[bvi]
  • Українська
  • English

Повір у себе: твої можливості та компетенції

23.11.2021 в 13:24
В Україні проживає понад 2 млн. людей з інвалідністю. Значна частина цієї категорії громадян перебуває в соціальній ізоляції. Люди з інвалідністю мають перешкоди у здобутті освіти, працевлаштуванні, доступності, що негативно впливає на їхню інтеграцію та адаптацію у суспільство, є причиною виникнення конфліктних ситуацій. Тому в організації роботи з соціально-психологічної реабілітації людей з інвалідністю дуже важливою є кваліфікована психологічна підтримка.
З цією метою в рамках проведення Декади зайнятості для осіб з інвалідністю 19 листопада в Покровському міському центрі зайнятості відбувся вебінар за участі фахівців Центру психосоціальної реабілітації НаУКМА м. Покровська.
Під час тренінгу психологи Наталія БЕРЕЖКО та Марія СТЕПАШКІНА ознайомили присутніх з поняттям «стресу» та ефективними прийомами й техніками боротьби з ним, способами індивідуального виходу зі стресових ситуацій. Учасники мали змогу у формі тренінгу попрацювати над розвитком навичок концентрування уваги в складних стресових ситуаціях, знаходження власних ресурсів в їх подоланні.
print