[bvi]
  • Українська
  • English

Покровський та Дрогобицький райони підписали Меморандум про співпрацю.

08.07.2022 в 18:00

Коли в країні йде війна, страждають всі. Звичайно, найважче доводиться тим, хто втратив свою домівку, хто був змушений покинути місце свого постійного проживання, сім’ям, які відправили своїх рідних захищати Батьківщину, тим, хто втратив роботу. Всі вони потребують допомоги й підтримки. Щоб мати можливість допомагати таким людям, вишукуються різні шляхи, і насамперед це співпраця з колегами інших міст та районів нашої країни та пошук благодійників.
Сьогодні 08 липня 2022 року голова Покровської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій БОНДАРЕНКО та начальник Дрогобицької районної військової адміністрації Степан КУЛИНЯК підписали МЕМОРАНДУМ про співпрацю та взаємодопомогу.
Предметом цього Меморандуму є організація співпраці та взаємодопомоги для організації заходів підтримки громадянам України, що постраждали під час воєнних дій.
Зокрема основними напрями співпраці Меморандумом визначено такі напрямки співпраці:
надання підтримки цивільному населенню, яке страждає від збройної агресії російської федерації та перебуває на території Покровського району Донецької області; надання гуманітарної допомоги; допомога у забезпеченні законності, охорони прав, свобод і законних інтересів населення; надання підтримки в інформаційному просторі, поширення правдивих даних про ситуацію у відповідному районі; надання підтримки жінкам та дітям, які постраждали від рук агресора; надання допомоги внутрішньо-переміщеним особам з Покровського району Донецької області у сфері освіти, медицини, соціального захисту, їх ресоціалізації та підтримки психологічного благополуччя; надання допомоги військовим формуванням, що діють на території Покровського району Донецької області. Доречно сказати , що Покровський та Дрогобицький райони уже розпочали активну взаємодію. Степан Кулиняк привіз позашляховики, дрони та інші необхідні речі для військових. Меморандум підписали для подальшої плідної співпраці.

print