[bvi]
  • Українська
  • English

Покровсько – Добропільське управління: у першому півріччі поточного  року платники отримали понад 14 тисяч адміністративних послуг

10.07.2020 в 14:44

Створення сприятливих умов для платників з метою надання якісних адміністративних, консультаційних, інформаційних послуг, впровадження прогресивних методів і форм обслуговування залишаються одним з пріоритетних напрямків роботи Покровсько – Добропільського управління ГУ ДПС у Донецькій області. Не дивлячись на умови карантину, 2394 платників звернулось за отриманням адміністративних послуг у червні. Підбиваючи підсумки роботи за шість місяців п.р., начальник Покровсько – Добропільського управління Алла Єльникова відзначила надання широкого спектру адміністративних послуг та сервісів для відвідувачів Центрів обслуговування платників (далі – ЦОП).

Протягом шести місяців ц.р. платникам податків, яких обслуговує управління, надано 14342 різних адміністративних послуги. Найбільш популярною серед послуг є видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників, якою скористались 6682 громадянина.

Часто запитуваними послугами також є:

видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 3064;

реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 788;

реєстрація книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 729 послуги.

Крім цього, платникам податків видано 832 довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами ДПС, 906 витягів з реєстру платників єдиного податку. Зареєстровано платниками єдиного податку 615 суб’єктів господарської діяльності.

Нагадуємо, що центри обслуговування створено для зручності платників податків. В одному місці зосереджено усі необхідні послуги: реєстрація, консультація, надання адміністративних послуг, проведення звірок, приймання звітності, видача довідок. Платники мають змогу ознайомитись з інформацією щодо переліку послуг, порядку їх надання в зручний для них спосіб також і на головному веб порталі  ГУ ДПС у Донецькій області  (вхід за посиланням: dn.tax.gov.ua/).

Також платники можуть скористатися електронними сервісами ДПС:

– електронний кабінет  cabinet.sfs.gov.ua/;

– офіційна скринька ГУ ДПС для листування – dn-gu@tax.gov.ua;

–  електронні звернення від громадянdn.ezvernennya@tax.gov.ua;

– запит на отримання публічної інформації – dn.publicinfo@tax.gov.ua.

print