[bvi]
  • Українська
  • English

Пам’яті великого Кобзаря

10.03.2020 в 16:35

10 березня 2020 року в приміщенні Покровської центральної районної бібліотеки відбувся традиційний районний конкурс читців «Кобзарева криниця», в якому взяли участь представники закладів культури, учні загальноосвітніх закладів району.

В молодшій віковій категорії 1 місце посіли Павленко Мирослава учасниця з         смт. Удачне (Удачненська селищна рада), яка виконала твір Т. Шевченка «Минають  дні, минають ночі…» та  Руссул Олександр  з с. Лисівка (Лисівська сільська рада), який виконав   вірш О.Олеся «В роковини  Шевченка». Почесне друге місце розділили Позняк Софія з Піщанського сільського  клубу та Костюкова Вероніка учениця Гришинського навчально-виховного комплексу. Третє місце –  Міщанко  Ілона  з с. Миролюбівка (Миролюбівська сільська рада) та Удовиченко Софія –  учасниця  від Іванівського сільського клубу.

У старшій  віковій категорії  рішенням журі беззаперечно  перше  місце  було присуджено Марині Харченко-  педагогу-організатору  Новотроїцької  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів,  яка   проникливо , виразно та  емоційно  виконала  твори Т. Шевченка «Княжна» та Гаріка Бірча «Моя Україна». 2 місце- у Полгродник  Тетяни  з Малинівського  сільського клубу.  Вразив всіх присутніх  своїми  авторськими віршами  «Заповіт»  та «Гармонь» Мар’їн Олексій  Миколайович- учасник  від Сонцівського  центру культури  та дозвілля.

Переможці конкурсу були нагороджені грамотами та цінними подарунками.

print