[bvi]
  • Українська
  • English

Нарада з керівниками управлінь (відділів, секторів) культури громад Покровського району.

01.02.2022 в 20:31

01.02.2022 року в залі засідань Покровської районної держаної адміністрації під головуванням заступника голови Володимира КОЛОСОВА відбулась нарада з керівниками управлінь (відділів, секторів) культури громад Покровського району.
Начальник управління з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Надія МАСЛО та її заступниця Світлана МАКАРОВА озвучили питання про планування роботи структурних підрозділів в сферу яких входять питання культури та туризму на 2022 рік.
Представник Донецької обласної організації Національної спілки краєзнавців України Сергій ЛУКОВЕНКО презентував присутнім відео презентацію «Наша спадщина», в якій були висвітлені питання про виявлення на території новоствореного району об’єктів, які мають історичну, архітектурну і культурну цінність, та можливість встановлення пам’ятних дошок на цих об’єктах.
Після жвавих обговорень було рекомендовано активізувати роботу в громадах з залученням краєзнавців. Райдержадміністрація та районна рада, в свою чергу, будуть здійснювати моніторинг та координацію цієї роботи на території району.

print