[bvi]
  • Українська
  • English

Напередодні Дня працівників сільського господарства в Покровській районній державній адміністрації відбулись урочистості, під час яких привітали аграріїв району.

19.11.2021 в 11:57
18.11.2021 року , до району, для привітань були запрошені голови громад, представники від сільськогосподарських підприємств, яких привітав зі святом перший заступник голови Покровської райдержадміністрації Сергій Новіков разом із заступником голови Володимиром Колосовим, а також голова районної ради Юрій Ключка та його заступники: Сергій Сажко та Юрій Середа. Звертаючись до присутніх, кожен із виступаючих щиро подякував усім працівникам сільського господарства – тим, хто працював і працює на благодатній родючій землі Покровського району за професіоналізм, наполегливість, працелюбність, терпіння та витримку. А також побажали, щоб урожаї славні кожен рік вдавались, шоб труд гарну ціну мав, а всі товари мали гарний попит.
Висловлюючи велику вдячність за вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу Покровського району було нагороджено подяками та подарунками такі підприємства району:
СФГ «Агрос» в особі керівника Стрепоченко Миколи БорисовичаПП «Степ» в особі керівника Арзуманова Лонгіноза ЛеонтіновічаСТОВ АФ «Дружба» в особі керівника Жабського Миколи ВікторовичаСТОВ «ім. Тараса Шевченко» в особі керівника Сигиди Олександра ІвановичаСТОВ АФ «Лисівка» в особі керівника Кеби Олександра МиколайовичаТОВ «Таврія» в особі керівника Пляшеника Артема Володимировича
Окремими подяками за вагомий внесок та організаторську роботу щодо взаємодії влади та агропромислового бізнесу відзначили:
Добряка Сергія Вікторовича – заступника голови Очеретинської селищної ВЦАСереду Валентину Кіндратівну – голову Шахівської сільської радиСукова Руслана Михайловича – т.в.о. голови Селидівської міської ради
До привітань долучився творчий колектив Білозерської територіальної громади з запальними піснями до свята.
print