[bvi]
  • Українська
  • English

Масштабні навчання з ліквідації надзвичайної ситуації

26.08.2021 в 13:32

Сьогодні, 26 серпня, у Покровську пройшли масштабні навчання з ліквідації надзвичайної ситуації, в яких прийняв участь Мальцев Григорій Михайлович- в.о. начальника відділу з питань цивільного, мобілізаційної та оборонної роботи Покровської райдержадміністрації, а також представники кожної громади, керівництво міста, комунальних установ та підприємств, рятувальники, лікарі, поліцейські.

Так, за легендою у місті було введено режим надзвичайної ситуації через порив системи центрального теплопостачання з подальшим відключенням від опалення двох багатоповерхових будинків у мікрорайоні «Шахтарський».

Було екстренно скликано комісію з ТЕБ та НС, після засідання якої усі служби приступили до усунення аварії.

Згідно задуму, від пориву тепломережі постраждало 240 осіб, серед яких 1 людина з обмеженими фізичними можливостями та 1 людина з обмороженням.

Було розгорнуто пересувний пункт управління, де працював штаб з ліквідації, а також надавалася перша медична допомога усім постраждалим.

Такі навчання проводилися з метою перевірки злагодженості дій всіх установ та служб у надзвичайних ситуаціях, які можуть трапитися у будь-який.

print