[bvi]
  • Українська
  • English

Крок до підприємництва

13.02.2020 в 16:39

12 лютого 2020 року в Покровському міському центрі зайнятості Донецької області відбулося засідання комісії з питань виплати допомоги по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності. Свою бізнес-ідею членам комісії представляла Ольга Старостенко.
«Підприємець – це людина, яка за власні кошти організовує власну справу, керує нею і бере на себе ризик та відповідальність за результати діяльності», – розпочала заступник директора Покровського міського центру зайнятості Донецької області Наталія Воробйова.
За час перебування на обліку у Покровському МЦЗ Донецької області спеціалісти надали майбутній підприємиці інформаційні та консультаційні послуги, прослухала семінар і “Як розпочати свій бізнес ”, отримала консультації з фахівцем з профорієнтації, а також на щотижневих засіданнях ЦРП на базі центру
зайнятості. Ольга пройшла навчання бізнес-плануванню на курсах підвищення кваліфікації «Основи підприємницької діяльності» на базі Державного навчального закладу «Донецький центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості» у місті Краматорськ. На розгляд комісії майбутні підприємці представили бізнес-плани на тему: «Виробництво екосумок та текстильних галантерейних виробів з екологічно- безпечної сировини».
Членам комісії була представлена презентація, в якій Ольга обґрунтувала попит на даний вид продукції та фінансові аспекти, а також усім присутнім презентувала вироблені власноруч товари, готові до реалізації. Члени комісії уважно ознайомились з бізнес-планом, переглянули презентацію, та поспілкувавшись надали рекомендації щодо впровадження підприємницької діяльності.

print