[bvi]
  • Українська
  • English

Комісія з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

08.02.2022 в 14:43

08 лютого 2022 року в залі засідань Покровської районної державної адміністрації під головуванням Андрія БОНДАРЕНКА – голови райдержадміністрації, голови районної комісії з питань ТЕБ та НС в онлайн режимі відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій для вирішення заходів щодо недопущення розповсюдження коронавірусу на території населених пунктів Покровського району.

На порядок денний було винесено два питання:

1.Про організацію виконання в Покровському районі заходів щодо встановленного “помаранчевого” рівня епідемічної безпеки поширення COVID-19 та вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (із змінами). Доповіла Надія МАСЛО – начальник управління з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування.

Співдоповідачами  в даному питанні виступили начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Покровського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби  в Донецькій області Світлана РОМАНОВА та завідувач Покровської міськрайонної філії Державної установи “Донецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України” Василь ЛАЗАРЕВ.

2.Про надзвичайну подію, що трапилась у м. Покровську, вул. Руднєва 58 (а саме – пожежа із загибеллю 3 осіб, в тому числі 2-х дітей). Доповів Олексій ОРЛОВСЬКИЙ – керівник гасіння пожежі, начальник Покровського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області.

print