[bvi]
  • Українська
  • English

Інформація з питань пенсійного забезпечення громадян та діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

10.08.2022 в 18:13
Відбулась «Пряма телефонна лінія» заступника начальника Головного управління – начальника управління обслуговування громадян Олексія ФЕДЧЕНКА
9 серпня відбулась «Пряма телефонна лінія» заступника начальника Головного управління – начальника управління обслуговування громадян Олексія ФЕДЧЕНКА.

Олексій Вікторович роз’яснив додзвонювачам питання щодо отримання пенсійної виплати на території Донецької області, за її межами та за кордоном, дострокового виходу на пенсію, а також порядок самостійного контролю сплати внесків роботодавцем, набуття страхового стажу та багато інших.

Він також поінформував про можливість одержання пенсійних послуг дистанційно за допомогою електронних сервісів Пенсійного фонду України.

Ваш надійний помічник у вирішенні пенсійних питань – вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua

Меньше
Відбудеться “Пряма телефонна лінія” начальника управління з питань виплати пенсій ЛЯШОВОЇ Наталії Олександрівни
11 серпня 2022 року з 10.00 до 11.00 відбудеться “Пряма телефонна лінія” начальника управління з питань виплати пенсій ЛЯШОВОЇ Наталії Олександрівни.
Надалі, «Пряма лінія» Наталії ЛЯШОВОЇ проводитиметься кожного другого четверга місяця за телефоном 068 868 65 66
Отримуйте пенсійні послуги через мобільний додаток “Пенсійний фонд”
Молимося за Донбас
print