[bvi]
  • Українська
  • English

Грантовий конкурс “Сприяння покращенню правового середовища для громадянського суспільства України”.

21.09.2021 в 16:46

ІСАР Єднання запрошує організації громадянського суспільства до участі в новому грантовому конкурсі “Сприяння покращенню правового середовища для громадянського суспільства України”.

Прийом проєктних пропозицій за цим конкурсом триває до 21 жовтня 2021 року.

Грантовий конкурс проводяться у межах проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України”, яка реалізовується ІСАР Єднання у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Через цей конкурс ми прагнемо залучити спроможних партнерів, здатних зробити свій внесок у реалізацію положень Карти правових реформ для громадянського суспільства України і таким чином вплинути на покращення правового середовища, в якому оперують громадські та благодійні організації.

Карта правових реформ для громадянського суспільства в Україні — це аналітичний, візійний та полісі-документ, що містить бачення громадського сектору пріоритетів реформування й покращення правового середовища для організацій громадянського суспільства України на 2021–2025 роки.

У Карті правових реформ визначено 91 проблему у сфері законодавства для ОГС і запропоновано 307 рішень для їх розв’язання. Ознайомитися з повним текстом Карти правових реформ можна тут за посиланням.

За допомогою цього конкурсу ми маємо на меті створити сприятливі умови та надати додаткові можливості й ресурси для подальшого покращення правового та адміністративного середовища для громадянського суспільства України.

Заявки приймаються за такими лотами:

Лот №1: розробка проєктів нормативно-правових актів

За першим лотом підтримуватимуться проєктні пропозиції, спрямовані на розробку проєктів нормативно-правових актів державного та/чи місцевого рівня.

Лот №2: проведення адвокаційних кампаній

За другим лотом підтримуватимуться проєктні пропозиції, спрямовані на розробку та імплементацію адвокаційних кампаній національного чи місцевого рівня.

Лот №3: розробка проєктів НПА та адвокація їх упровадження

За третім лотом підтримуватимуться комплексні проєктні пропозиції, спрямовані на розробку проєктів нормативно-правових актів державного та/чи місцевого рівня, та подальшу адвокацію їх впровадження/застосування.

Відбір проєктних пропозицій відбуватиметься у два етапи:

  1. Подача концептуальних пропозицій. На цьому етапі заявнику не потрібно подавати розгорнутий бюджет проєкту, а тільки вказати орієнтовну суму вартості його реалізації.
  2. Подача повної проєктної пропозиції з детальним і обґрунтованим бюджетом.

Детальне «Запрошення до участі» можна завантажити за посиланням:

http://ednannia.ua/images/Call_for_proposals_LEERoadmap2021_upd.pdf

print