[bvi]
  • Українська
  • English

Голова Покровської військової РДА Андрій Бондаренко долучився до привітань Міністерки Юлії Лапутіної найактивніших мешканців Покровського району за їх невтомну підтримку українських військових.

31.07.2022 в 11:16

Медалі «За сприяння Збройним силам України» та подяки у День Української Державності отримали мешканці Донеччини, які вже не перший рік допомагають ЗСУ.
Важливий та вкрай необхідний волонтерський фронт є складовою успіху Збройних Сил України на полі бою. Це зміцнює стійкість нації, єднає суспільство.
Серед нагороджених родина мешканців Покровська, Микола та Ірина Ташлицькі, допомагають захисникам країни з 2014 року. У кожного свій напрям волонтерства, а разом роблять загальну справу. На початку повномасштабного вторгнення одразу почали шукати для хлопців одяг, захист, продукти. Весь дохід з власного бізнесу одразу пішов на допомогу. Але цього було мало, тому допомогли зв’язки у волонтерському середовищі.

За роки волонтерства родина Ташлицьких відправила захисникам регіону тони гуманітарної допомоги. Й сьогодні Ірина та Микола не зупиняються.
Так викарбовувався характер волонтерів Донеччини, які родинами, дружнім колом, об’єднавши навколо себе інших патріотів зі всієї України, сьогодні допомагають ЗСУ наближати перемогу.

print