[bvi]
  • Українська
  • English

Голова Покровської районної адміністрації разом з Донецькою облдержадміністрацією завітали на свято до Авдіївської ВЦА і привітали дітей з Новорічними святами та вручили подарунки.

23.12.2021 в 11:46

Голова Покровської РДА Андрій БОНДАРЕНКО та голова ДонОДА, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко разом із заступницею Юлією Костюніною відвідали Авдіївку, де до новорічних і різдвяних свят вручили дітям на лінії зіткнення цінні подарунки, придбані за рахунок коштів обласного бюджету.

Турбота про дітей, про їх щасливе дитинство і світле майбутнє – пріоритетний напрямок діяльності. Кожна дитина з лінії розмежування не залишиться без новорічних сюрпризів.

У місцевому палаці культури дітям влаштували розважальну ігрову програму з казковими героями та тематичну виставу «Іде святий Миколай».
Голова обласної держадміністрації Павло Кириленко вручив дітям презенти, а керівникам навчальних закладів громад області – сертифікати на отримання подарунків. З особливим теплом очільник області привітав найменших мешканців області.

– Я дуже щасливий і радий бачити вас і вітати з прийдешніми новорічними святами. Обов’язково запитайте батьків, що їм найбільше запам’яталося в новорічних святах. Я впевнений, що відповідь буде: «свята з дитинства». Тож бажаю і вам запам’ятати ці свята з дитинства! Я бачу посмішки кожного з вас. Нехай оте щастя, що святиться у ваших оченятах, зігріває вас протягом всього життя! Будьте здорові! Любіть своїх батьків і свою країну! Веселих і радісних свят вам! – побажав дітям Павло Кириленко.

Загалом подарунками забезпечено 18709 дітей області. Зокрема, це малеча Торецької (7417 осіб), Сартанської (2284 особи), Світлодарської (2369 осіб), Мирненської (1106 осіб), Ольгинської (239 осіб), Вугледарської (292 особи), Мар’їнської (1496 осіб), Очеретинської (568 осіб) військово-цивільних адміністрацій та Новогродівської (115 осіб), Бахмутської (38 осіб) міських територіальних громад.
Сума фінансування з обласного бюджету склала 5 939 948 гривень.

print