[bvi]
  • Українська
  • English

Енергетики ДТЕК повернули світло до домівок 54,5 тисяч родин за минулий тиждень

27.06.2022 в 13:17

З 20 по 26 червня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли у супроводі військових дістатися пошкоджень та відремонтувати мережі для жителів 91 населеного пункту. Це дозволило повернути живлення в домівки 54,5 тисяч родин. Попри дуже складну ситуацію в регіоні енергетики продовжують відновлювати електропостачання жителям Донеччини щойно це стає можливим.
Незважаючи на активні бойові дії в області та постійні обстріли, фахівці ДТЕК Донецькі електромережі за тиждень змогли повністю чи частково підключити до електроживлення 91 населений пункт. Знову зі світлом – 54 581 родина на Донеччині. Щоденно над поновленням електромереж, що постійно страждають від бойових дій, працює до 20 аварійно-ремонтних бригад.
У тому числі за вихідні енергетики повернули світло для 15 373 родин у 22 населених пунктах Донецької області. За 25-26 червня найбільша кількість домогосподарств, постраждалих від обстрілів, підключена у Покровському та Бахмутському районах. 9,8 тисяч родин та 4,2 тисяч родин відповідно.
На Донеччині тривають масштабні боєзіткнення, продовжуються обстріли, у тому числі авіа- та ракетні удари. Енергоінфраструктура регіону постійно руйнується, припиняється робота енергопідприємств. Тож ми просимо жителів області з розумінням ставитися до проблем з електроживленням.
Поки що без світла – 323 населених пункти Донецької області. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. Енергетики чекають на дозвіл від Збройних сил України, щоб розпочати ремонти.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 123 добу та відновлюють обладнання та лінії знову й знову, щойно це стає можливим.
Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.
Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print