[bvi]
  • Українська
  • English

ДТЕК повернув світло в оселі 5,1 тисяч родин у 14 населених пунктах, знеструмлених через обстріли

21.07.2022 в 14:05

Знову зі світлом понад 5 тисяч родин у 14 населених пунктах Донецької області. Фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося потрапити до ряду місць пошкоджень мереж та відремонтувати їх попри ситуацію в регіоні. Енергетики продовжують відновлювати мережі, щойно це стає можливим.
Протягом доби спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково повернути електроживлення до 14 сіл та містечок Донеччини. Знову отримують електропостачання 5 139 домогосподарств у Краматорському, Покровському та Бахмутському районах.
Зокрема, понад половина відновлень – у Бахмутській громаді, що вже практично постійно перебуває під обстрілами. Завдяки праці енергетиків 2,7 тисяч родин цієї громади, знеструмлених учора та напередодні, знову зі світлом. Окрім того, фахівці енергокомпанії працювали над відновленням електроживлення у Слов’янській, Селидівській, Мар’їнській, Торецькій, Костянтинівській та Авдіївській громадах.
Активні бойові дії в Донецькій області тривають. Тривалі масовані обстріли практично з усіх видів озброєнь призводять до усе масштабніших руйнацій електромереж та зупинки енергопідприємств. Тож ми просимо наших клієнтів ставитися до ситуації з розумінням. Енергетики розпочинають ремонти одразу ж як стихають обстріли та військові надають дозвіл.
Поки що без світла 320 населених пункти Донецької області. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 148 добу та відновлюють обладнання та лінії знову й знову, щойно це стає можливим.
Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.
Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print