[bvi]
  • Українська
  • English

ДТЕК повернув електроживлення до 9,2 тисячі домогосподарств Донеччини

29.06.2022 в 13:42

Протягом доби енергетикам вдалося повністю чи частково заживити 8 населених пунктів. Знову з електропостачанням – 9,2 тисячі домогосподарств у Донецькій області. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі продовжують працювати над ремонтами мереж, знову і знову пошкоджуваних обстрілами.
За 28 червня спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі змогли потрапити до деяких місць ушкоджень обладнання, там де це дозволили військові, та відремонтувати його. У результаті вдалося відновити світло для жителів 8 населених пунктів. 9 285 домогосподарств знову з електропостачанням.
Учора енергетики працювали на дуже важких та складних Торецькому, Слов’янському та Бахмутському напрямках. Найбільше домогосподарств вдалося підключити на Торецькому – майже 4 тисячі. На Слов’янському та Бахмутському – по 2,6 тисяч родин на кожному.
Донецька область продовжує зазнавати масованих артилерійських обстрілів, ракетних та авіаударів. Тривають бойові дії, що постійно руйнують електроінфраструктуру регіону. Ми звертаємося до наших клієнтів з проханням поставитися до ситуації з розумінням. Ми відновимо електромережі області, щойно це стане можливим.
Наразі без електропостачання – 318 населених пунктів Донецької області. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. Енергетики чекають на дозвіл від Збройних сил України, щоб розпочати ремонти.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 126 добу та відновлюють обладнання та лінії знову й знову, щойно це стає можливим.
Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.
Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print