[bvi]
  • Українська
  • English

ДТЕК Донецькі електромережі за тиждень відновив світло для понад 55 тисяч родин на Донеччині

29.11.2022 в 17:40

За тиждень фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося з дозволу військових потрапити до низки місць пошкоджень мереж та обладнання і відремонтувати їх. Таким чином вдалося повернути світло жителям 33 населених пунктів Донеччини, постраждалих через обстріли.
Знову з електрикою понад 55 тисяч родин. Фахівці енергокомпанії докладають максимум зусиль щоб відновити світло одразу ж, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.
З 21 по 27 листопада аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково відновили електрику в 33 населених пунктах області, постраждалих через активні бойові дії. Знову отримують електропостачання 55 433 родин. Окрім того за вчора енергетики відновили світло для майже тисячі родин у 3 населених пунктах на Донеччині.
Донецька область залишається ареною активних бойових дій. За інформацією Міністерства оборони, ворог продовжує зосереджуватися на наступальних діях на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Поки що без світла лишаються 98 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.   Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 279 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.  Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber. Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print