[bvi]
  • Українська
  • English

День захисту дітей

01.06.2023 в 7:58

Дорогі діти! Шановні батьки!

Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави.Немає нічого дорожчого і святішого за життя, здоров’я і безпеку наших дітей. Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю нашоїдержави.

Сьогодні українські діти вчаться жити в умовах нової реальності, в умовах війни. Діти України не повинні страждати від бойових дій, не мають бачити жахіття війни. Вони повинні жити в щасливій європейській країні й не знати, що таке жорстокість, біль та насильство. Тож усіма своїми діями мидорослі українці, повинні наближати перемогу над російським агресором, підтримувати наших захисників, заради миру в Україні, заради щасливого майбутнього найдорожчого що у нас є – дітей.

Любі діти! Ви – наше майбутнє, майбутнє нашої держави, нашої планети. Зичимо вам щастя, чистого і мирного неба, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!

райдержадміністрація

районна рада
   

print