[bvi]
  • Українська
  • English

День Конституції України – одне із найголовніших свят нашої держави. Вона, як відомо, є Основним законом держави й має найвищу юридичну силу. Свято Дня української Конституції має фіксовану дату й кожного року відзначається 28 червня.

25.06.2021 в 13:21

Сьогодні, 25 червня, в Покровській районній державній адміністрації відбувся урочистий захід до Дня Конституції України та Дня молоді.

Голова районної адміністрації Андрій Бондаренко привітав державних службовців з прийдешніми святами.

“Конституція України – це вищий закон держави , тому основним завданням районної адміністрації є дотримання конституції і законів в нашому районі. Відповідність яким має стати для нас життевою позицією”,- в привітальному слові сказав Андрій Бондаренко.

За плідну працю, сумлінне виконання службових обов`язків та з нагоди 25-річниці прийняття Конституції України, а також за вагомий внесок у реалізації регіональної молодіжної політики , активну громадянську позицію та з нагоди Дня молоді державних службовців було нагороджено грамотами районної державної адміністрації та грамотами Покровської районної ради.

 

Грамотами від Донецької обласної ради професійних спілок за високий професіоналізм, особистий внесок у захист соціально-економічних прав та інтересів працівників та з нагоди Дня Конституції України було нагороджено голову районної адміністрації Андрія Бондаренко та голову Покровської районної ради Юрія Ключку.




print