[bvi]
  • Українська
  • English

День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України. Воно приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Щороку День гідності та свободи українці відзначають 21 листопада – в річницю початку Євромайдану.

21.11.2021 в 17:29
Нинішній день – це день і радощів, і смутку. Революція Гідності, яка розпочалася з виходу молоді на Майдан Незалежності 21 листопада 2013 року, назавжди змінила українців.
Сьогодні, 21 листопада, в м.Покровськ заступник голови Покровської райдержадміністрації Володимир Колосов разом з держслужбовцями райдержадміністрації прийняли участь в мітингу та покладанні квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку та хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять борців, загиблих за свободу та гідність нашої країни.
Свобода варта того, щоб за неї боротися! І ми завжди пам’ятатимемо Героїв Небесної сотні, героїв-добровольців, які прямо з Майдану йшли на фронт і віддавали життя заради України і її свободи, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь.
print