[bvi]
  • Українська
  • English

Центр розвитку підприємства – обери свій шлях

16.02.2023 в 13:43

15 лютого в Покровському міському центрі зайнятості Донецької області відбулося робоче засідання Консалтингового центру. Захід проведено в онлайн-форматі. Учасниками заходу стали безробітні особи, зацікавлені у створенні власної справи.
Слухачі отримали поради щодо успішного бізнес-планування, вибору перспективних бізнес-ідей. Особливий акцент було зроблено на міжнародних організаціях, які продовжують підтримувати підприємців України.
Для отримання додаткових коштів для свого бізнесу слухачам презентували міжнародні грантові програми від USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) та Данської ради у справах біженців, які спрямовані на вдосконалення професійних навичок майбутніх підприємців, надання фінансової допомоги для підтримки функціонування мікро-бізнесу та самозайнятості.
Для отримання більш детальної інформації рекомендовано скористатись сайтом Державної служби зайнятості, державним он-лайн порталом «Бізне. Дія», пройти навчання на платформі безкоштовних онлайн курсів «Prometeus» або за допомогою он-лайн сервісу Національний кадровий
резерв.

print