[bvi]
  • Українська
  • English

Центр розвитку підприємства – обери свій шлях

16.05.2023 в 11:56

12 травня в Покровському міському центрі зайнятості Донецької області відбулося робоче засідання Консалтингового центру. Захід проведено в онлайн-форматі. Учасниками заходу стали безробітні, підприємці, особи, зацікавлені у започаткуванні власної справи, а також викладач вищої категорії, бізнес-тренер Одеського центру професійно-технічної освіти Тетяна Шевченко.

Маючи великий професійний досвід в управлінні бізнес-процесами та стратегії ведення власної справи, Тетяна ознайомила слухачів з умовами надання українцям грантів для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання, що спрямовані на активізацію підприємницької діяльності та стимулювання створення робочих місць.

«Наймасштабнішою стала державна грантова програма “єРобота”, яка охоплює всі сфери діяльності малого бізнесу і спрямована на створення робочих місць. І, безумовно, для багатьох грант – це можливість перейти на якісно інший рівень роботи. Саме тому, вкрай важливо опанувати базові навички фінансової грамотності, створити власний бізнес-план, що відповідає вимогам для участі у цій програмі»,- зазначила Тетяна Шевченко.

Усі, хто зацікавився якісною підготовкою до участі в Урядовому проєкті “єРобота” були запрошені для проходження підготовчих курсів на базі Одеського ЦПТО, які дозволять в найкоротші терміни значно підняти результати та ефективність власного бізнесу. Зручним є те, що навчання відбуватиметься в он-лайн форматі.

«Підприємці це люди, які знають як діяти в найскладніших ситуаціях. Бажаю всім плідної роботи, вдалого розвитку та сталого результату», – зазаначила Тетяна Шевченко.

Заходи такого формату є надзвичайно потрібними та актуальними на даний час, адже, окрім нових знань, слухачі отримують нові знайомства, досвід, практику та дієві поради від досвічених тренерів, які працюють та підлаштовуються під виклики часу.

Покровський міський центр зайнятості Донецької області висловлює вдячність викладачеві, бізне-тренеру Тетяні Шевченко за плідну співпрацю та сподівається, що такі знання та досвід слугуватимуть й надалі орієнтиром до успішного підприємництва.

print