[bvi]
  • Українська
  • English

7 тисяч родин знову з електроживленням: ДТЕК продовжує відновлення на Донеччині

22.06.2022 в 12:44

За 21 червня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли відремонтувати обладнання та лінії у 20 населених пунктах. Знову отримують електроживлення 7 тисяч родин. Енергетики працюють та продовжують відновлювати світло в Донецькій області, щойно це стає можливим.
Протягом доби спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково повернули електропостачання для жителів 20 населених пунктів Краматорського, Бахмутського та Покровського районів. Найбільше – в останньому. Знову зі світлом – 7 133 родини.
У тому числі, менше ніж за добу відновлене живлення 3,8 тисяч родин на Авдіївському та Бахмутському напрямках, що знаходяться під постійними обстрілами.
В Донецькій області зберігається стабільно важка ситуація, особливо на півночі. Це призводить до масштабних пошкоджень енергетичної інфраструктури та енергопідприємств. Ми просимо жителів Донеччини з розумінням ставитися до проблем з електроживленням, бо вже відремонтовані лінії пошкоджуються знову і знову.
Без електроживлення через бойові дії лишаються – 319 населених пунктів Донецької області. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. Енергетики чекають на дозвіл від Збройних сил України, щоб розпочати ремонти.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 119 добу та відновлюють обладнання та лінії знову й знову, щойно це стає можливим.
Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.
Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print