[bvi]
  • Українська
  • English

26 липня 2021 року на 67 році після тяжкої хвороби пішла з життя прекрасна жінка, людина великої душі – РОЙ Лариса Миколаївна!

27.07.2021 в 10:12

Після закінчення Донецького медичного училища 1974 році Лариса Миколаївна була направлена в село Улянівка для роботи на посаду завідуючої фельдшерським пунктом, де відпрацювала 20 років.

Девіз її життя «спочатку люди, а потім особисте», велика громадська робота велась нею, як депутатом сільської ради, якою обиралась 4 скликання, крім цього знаходила час для роботи в жіночий раді села, де була її головою.

За довірою мешканців громади у 1994 році Ларису Миколаївну обирають на посаду сільського голови.

Чесність, порядність, вміння знайти вірне рішення в будь-якій ситуації, ось основні риси характеру керівника. Її мета, як сільського голови була – стабільна робота усіх бюджетних установ сільської ради. За її ініціативою, та підтримки Донецької обладміністрації, було введено в дію дитячий садок на 50 місць, проведений капітальний ремонт фельдшерського пункту, придбане сучасне медичне обладнання. Для поліпшення водопостачання населення питною водою було збудовано водовід. Лариса Миколаївна, тісно співпрацювала з керівництвом ТОВ «Агрофірма «Єдність», що дозволяло своєчасно вирішувати соціально-побутові питання мешканців територіальної громади. За багаторічну сумісну працю неодноразово була нагороджена грамотами та подяками обласної та районною радами.

Пішла з життя гідна і шановна людина, ніжна, любляча мати, бабуся, берегиня сімейного затишку. Неможливо знайти слова, які б могли розрадити горе і смуток, адже цей світ покинула не лише людина, з цього світу пішла часточка душі кожного з нас.

Ми схиляємо голову у глибокій скорботі і щиро тужимо разом з рідними. Смерть Лариси Миколаївни – спільний біль для усіх нас. Висловлюємо свої найщиріші співчуття сім’ї Лариси Миколаївни і молимось за душу прекрасної жінки.

Світлий спомин про Ларису Миколаївну житиме у вдячній пам’яті всіх, хто знав, любив та поважав цю достойну людину.
Світла їй пам’ять

З повагою,
Керівництво Покровської РДА та Районної ради

print