[bvi]
  • Українська
  • English

25 листопада 2021 року в залі засідань Покровської районної державної адміністрації під головуванням заступника голови Володимира Колосова відбулось засідання комісії з розгляду питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам за місцем їх фактичного проживання/перебування

25.11.2021 в 15:49
Комісією було розглянуто 160 особових справ, щодо продовження соціальних виплат, із них 2 справи, громадяни якої повернлися з непідконтрольної території України та звернулися вперше для отримання адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам Ясинуватського, Мар’їнського, Добропільського, Покровського підрозділів.
Це були звернення від переселенців, які повернулись з непідконтрольних територій та звернулись по допомогу. Серед них жінки, які повертаються народжувати на Україну та проживати на постійній основі, отримуючи повний захист від Держави, а також внутрішньо переміщені малозабезпечені, багатодітні сім’ї, одинокі матері. Також серед них інваліди, які потребують допомоги та внутрішньо переміщені особи, яким необхідні пільги на оплату житлово-комунальних послуг та отримання вугілля.
Питання були розглянуті та вирішено невідкладно надати всю необхідну допомогу всім переселенцям.
print