[bvi]
  • Українська
  • English

21  травня  2021 в залі засідань Покровської районної ради відбулось засідання робочої групи по обговоренню ескізного проекту в’їзного знака (стели) та подальшого його встановлення при в’їзді в Покровський район під керівництвом голови районної ради Юрія Ключки.

21.05.2021 в 16:59

На зустрічі були присутні заступники Покровської районної ради Юрій Середа та Сергій Сажко, заступник  голови Покровської райдержадміністрації Володимир  Колосов, депутати Покровської районної ради.

Новий Покровський район утворено 19 липня 2020 року згідно із Постановою Верховної Ради України № 807-IX від 17 липня 2020 року в рамках адміністративно-територіальної реформи в Україні. Тепер до району входять 14 територіальних громад та шість напрямків де необхідно провести облаштування в’їздів та встановити в’їзні знаки (стели) на території району.

Робоча група розглянула запропонований ескіз, який підтримали найбільша кількість депутатів Покровської районної ради. Ескізний проект в’їзного знака (стели) позначає в’їзд на територію Покровського району, із застосуванням офіційної символіки району та елементів пов’язаних із розвитком території, а також забезпечує сприйняття в’їзного знака з автомобільної траси в будь-який час.

Після того  як  художник  дизайнер Михайло  Будніков  провів  презентацію  ескізу  разом  зі  зразками  матеріалів  та   кольорової  гами та  розповів  своє бачення   композиції  стели, робоча  група затвердила остаточний варіант стели Покровського району і прийняла рішення винести проект для затвердження депутатами на найближчу сесію районної ради.

print