[bvi]
  • Українська
  • English

20 жовтня 2022 року під головуванням заступниці голови Донецької облдержадміністрації Юлії КОСТЮНІНОЇ відбулась нарада щодо створення гуманітарних штабів для мешканців області, які евакуювались до більш безпечних регіонів України.

20.10.2022 в 21:50

До підписання Меморандуму про співпрацю між Донецькою обласною державною адміністрацією, обласною військовою адміністрацією та районними державними адміністраціями, районними військовими адміністраціями Донецької області долучився голова Покровської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Володимир ЗАМОТАЄВ

Меморандум дозволить швидко та якісно надавати евакуйованим мешканцям області гуманітарну, соціальну та психологічну допомогу.

Гуманітарні штаби, які вже працюють на території України, довели свою ефективність. Вони не тільки акумулюють та розподіляють гуманітарну допомогу, але й є місцем спілкування мешканців Донецької області.

Під час наради увагу керівників райдержадміністрацій, районних військових адміністрацій було звернуто на те, що крім надання консультацій та гуманітарної допомоги у центрах потрібно проводити різноманітні заходи, присвячені найважливішим датам історії України, а також святкові заходи для дітей. Мешканці Донеччини повинні відчувати, що штаб – це куточок їхньої рідної громади

print