[bvi]
  • Українська
  • English

Зробимо дітей-сиріт щасливішими разом!

21.12.2019 в 12:01

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

20 грудня 2019 року головою Донецької облдержадміністрації, керівником військово-цивільної адміністрації Павлом Кириленко спільно з очільниками міст та районів області було  урочисто вручено  сертифікати та ключі від житлових будинків та квартир, придбаних за  умов співфінансування 50/50 за рахунок субвенції з обласного бюджету та коштів місцевих бюджетів. В.о. голови  Покровської райдержадміністрації Тетяна Радченко разом із головою Донецької ОДА Павлом Кириленко  вручили   сертифікати та ключі від житлових будинків, придбаних за цією програмою мешканцям Покровського району із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування Щербині Артему із с. Миролюбівка  та Рижковій Вікторії  із          смт. Новоекономічне.

Взагалі, протягом 2019 року в районі придбано 3 одиниці житла. Тож, незабаром, ключі від 3-кімнатної квартири отримає особа з числа дітей-сиріт  Лаптєва Дар’я із с. Піщане.

На придбання житла для осіб даної категорії в 2019 році  використано  280 тис. грн.  обласного бюджету та 310 тис.грн. із бюджетів с органів місцевого самоврядування Новоекономічної селищної, Миролюбівської та Піщанської сільських рад.

print