[bvi]
  • Українська
  • English

Знову зі світлом 17 тисяч родин: ДТЕК відновив електропостачання 18 населених пунктів Донеччини

18.07.2022 в 17:14

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

За 15 липня енергетикам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося вчергове заживити домівки 17 тисяч родин на Донеччині. Аварійно-ремонтні бригади змогли повністю чи частково відновити електропостачання 18 населених пунктів області.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі продовжують працювати і відновлювати електроживлення в регіоні: протягом доби енергетики повернули електропостачання 17 164 домогосподарствам у 18 населених пунктах. Через бойові дії вони знеструмлюються знову і знову.
Найбільше відновлень – у Торецькій (7,2 тисячі родин), Мар’їнській (5,4 тисячі родин), Авдіївській (1,7 тисяч родин), Бахмутській (1,2 тисячі родин) громадах. Усі ці громади постійно знаходяться під обстрілами, потерпають від ракетних та авіаударів. Енергетики лагодять електроживлення щойно це стає можливим та військові дають дозвіл. Окрім того, енергетикам вдалося попрацювати у Селидівській та Костянтинівській громадах.
Бойові дії на Донеччині тривають та призводять до численних руйнацій у тому числі критичної інфраструктури. І ми просимо наших клієнтів поставитися до ситуації з розумінням.
Через бойові дії без світла лишаються 332 населених пункти Донецької області. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. Енергетики чекають на дозвіл від Збройних сил України, щоб розпочати ремонти.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 141 добу та відновлюють обладнання та лінії знову й знову, щойно це стає можливим.
Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.
Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print