[bvi]
  • Українська
  • English

Знову зі світлом 11 тисяч домогосподарств: ДТЕК продовжує відновлення в Донецькій області

17.06.2022 в 13:24

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

За добу енергетикам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відремонтувати та заживити лінії для 15 населених пунктів. Завдяки цьому до 11 тисяч осель в Донецькій області повернулося світло. Попри вкрай складну ситуацію в регіоні фахівці енергокомпанії продовжують виконувати ремонти та повертати світло в домівки своїх клієнтів.
За 16 червня спеціалістам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити ряд пошкоджених ліній та обладнання у 15 населених пунктах на Донеччині, що дозволило повністю чи частково повернути до них світло. Таким чином, фахівці енергокомпанії повернула електропостачання до домівок 11 038 родин у Покровському, Бахмутському та Краматорському районах.
Левова частка відновлень – у Покровському районі. У тому числі на дуже складному через постійні та масовані обстріли Мар’їнському напрямку. Там енергетикам вдалося заживити понад 5 тисяч родин, що понад тиждень були знеструмлені через безперервні бойові дії.
Крім того, фахівці змогли відремонтувати обладнання і вчергове подати живлення ще 3,5 тисячам домогосподарств на Торецькому та Авдіївському напрямках, де ворог також проводить масовані обстріли.
В Донецькій області зберігається вкрай складна ситуація. Активні бойові дії тривають і ми просимо мешканців з розумінням ставитися до проблем з електропостачанням, оскільки постійні обстріли призводять до усе більш масштабних пошкоджень як інфраструктури електромереж так і енергопідприємств регіону.
Поки що без світла 317 населених пунктів Донецької області. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. Енергетики чекають на дозвіл від Збройних сил України, щоб розпочати ремонти.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 114 добу та разом зі всіма службами робить все можливе для того, аби мешканці області мали вдома світло.
Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.
Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print