[bvi]
  • Українська
  • English

Здоров’я дитини – здорове харчування

18.10.2019 в 10:55

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

17 жовтня 2019 року на базі Лисівської ЗОШ I-III ступенів для учнів 6-го класу, фахівцем із соціальної роботи Вікторією Павленко організовано і проведено інформаційно-виховний захід на тему «Здоров’я дитини – здорове харчування», присвячений Всесвітньому дню здорового харчування.

Мета заходу: донести до учнів уявлення про те, що найбільше багатство людини – здоров’я,  навчити учнів відповідально ставитися до власного здоров’я, формувати поняття про раціональне харчування, розвивати навички культури і гігієни правильного харчування,  викликати інтерес до здорового і активного способу життя.

Усі присутні були ознайомлені з основними правилами здорового способу життя, які принципи покладено в основу раціонального режиму харчування, з’ясували які продукти корисні для здоров’я, а які шкідливі. Діти приймали активну участь в обговоренні даної теми, ставили  питання, та вносили свої пропозиції, відгадували тематичні загадки, пограли в дидактичну гру «Так чи ні» та «Хто я». На завершення  фахівець наголосила, що здоров’я – це справжнє багатство, яке треба берегти з дитинства.

print