[bvi]
  • Українська
  • English

Засідання коміссії під головуванням виконуючого обов’язки голови Покровської районної адміністрації, Колосова Володимира Павловича

04.06.2021 в 14:35

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

04.06.2021 року в залі засідань Покровської районної адміністрації під головуванням виконуючого обов’язки голови Покровської районної адміністрації, Колосова Володимира Павловича, було проведено комісії з наступних питань:

Засідання комісії з розгляду питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам за місцем їх фактичного проживання / перебування.

  1. Про визначення (поновлення) соціальних виплат (усіх видів державних допомог) внутрішньо переміщеним особам, (Мар’їнський підрозділ) доповіла Шавкун Наталія Леонідівна – начальник відділу контролю за наданням соціальної підтримки та нагляду за правильністю призначення (перерахунку) та виплати пенсій управління соціального захисту населення райдержадміністрації, (Мар’їнський підрозділ).
  2. Про призначення (поновлення) соціальних виплат (усіх видів державних допомог) внутрішньо переміщеним особам, Ясинуватський підрозділ) доповіла Пивошенко Олена Олегівна – заступник начальника управління – начальник відділу з питань призначення та виплати державних соціальних допомог управління соціального захисту населення райдержадміністрації, (Ясинуватський підрозділ).

Засідання комісії з розгляду заяв щодо забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

  1. Про проведення перерахунку розміру грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення відповідно до пункту 17 “Порядку виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України” затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.04.2018 №280 у зв’язку зі зміною опосередкованої вартості спорудження 1 кв. метра (14745 грн.) загальної площі житла відповідно до Наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 20 травня  2021 р. № 119 «Про показники опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України» 10 особам доповідає Негрей Юлія Анатоліївна – начальник відділу соціальної підтримки пільгової категорії громадян та осіб з інвалідністю (Мар їнський підрозділ).

print