[bvi]
  • Українська
  • English

Засідання комісії з розгляду заяв щодо забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

27.01.2022 в 14:53

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

27 січня 2022 року в залі засідань Покровської районної державної адміністрації під головуванням заступника голови райдержадміністрації Володимира КОЛОСОВА відбулось засідання комісії з розгляду заяв щодо забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.
Комісією були розглянуті 16 справ та прийнято рішення про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення (одній особі) , про перерахунок грошової компенсації у зв’язку зі зміною складу сім’ї (одній особі), та у зв’язку зі зміною опосередкованої вартості спорудження 1 кв. метра (155887) загальної площі житла відповідно до Наказу Міністерства розвитку громад і територій України від 16 грудня 2021 року №337 «Про показники опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України» ( 14 особам).

print